Avtrekk

Kontaktpersoner

Veggvifte type BPX

Veggvifte type BPX

BPX-viftene går nå ut av produksjon, velg heller BK-panelvifte. BPX-viftene er velegnet som avtrekks- og innblåsings-vifter i alle typer driftsbygninger, lagerrom, butikker, kontorer og industrilokaler. Viftens utforming gir stille og stabil drift med høy virkningsgrad.

Bruksområder:
Den har et tiltalende design som passer til ethvert miljø. I størrelsene fra 315 til 630 dekker viften et kapasitets-område fra 2200 til 14000 m3/time, frittblåsende.

Konstruksjon:
Viftepanel for størrelse 315-500 er støpt i polyurethan. Størrelse 634 og 636 har viftepanel produsert i glass-fiber- polyester. Med denne fremstillingsmetoden og materialvalget oppnås flere fordeler. Viftepanelet har fått en korrekt aerodynamisk utforming som øker virkningsgraden og reduserer lydnivået. Polyurethan gir betydelig vekt-reduksjon i forhold til tilsvarende stålvifte. Materialet har en meget lav varmeledningsevne som hindrer kondens og isdannelse. Viftepropeller i samtlige størrelser er produsert i plast (polypropylen). Motoroppheng og gitter er produsert i rustfritt stål. Materialvalget sikrer en korrosjonsfri vifte. Den glatte og jevne overflaten er lett å holde ren, noe som er fordelaktig med hensyn til hygiene og evt. desinfisering.

Motorene:
Motorene har koblingsboks i bakkant for enkel til-kobling. Motorene er dimensjonert etter viftens kapasitets-område for å sikre høyest mulig spesifikk ytelse (m3kWt) samt med nødvendig sikkerhet mot over-belastning under ugunstige driftsforhold. Byggemålene er etter IEC norm og beskyttelses graden er IP 55, dvs. støv og spyletett. Som standard leveres BPX viftene med 1 eller 3 fase regulerbar motor. Alle 1 fase motorer har innebygget termosikring. Etter ønske kan det leveres motorer i utførelse EEXe T3.

Last ned målskisse (PDF)

Last ned installasjonsmanual (PDF)

Har du spørsmål om Veggvifte type BPX?

Send oss en melding i skjemaet under og vi vil svare deg så snart som mulig