BERGEN Været i bergen

Aktuelt

Naturlig Ventilasjon

Naturlig Ventilasjon

Vår landbruksavdeling kan nå tilby produkter innen naturlig ventilasjon som skaper et godt klima for dyrene. Denne ventilasjonen er strømbesparende og gir optimale forhold for dyrene samt et stille og rolig fjøs!

Naturlig ventilasjon bygger på prinsippet om naturlig oppdrift av luft, i motsetning til mekanisk ventilasjon som bruker vifter. Naturlig ventilasjon egner seg godt for å skape gode temperaturer for dyrene, som gjør at de vil trives bedre og kan være produksjonseffektive året rundt, uten å bruke energi på oppvarming eller nedkjøling. Systemet fungerer best i kaldfjøs og er optimale i varme sommermåneder, men fungerer også godt på vinteren så lenge en godtar et noe kaldere fjøs.

Våre nyheter

Vi tilbyr nå ventilasjonspanel og tre ulike typer rullegardiner som kan opereres manuelt eller med elektrisk motor. Når fjøset får naturlig ventilasjon vil det gi godt med lysinnslipp for dyrene når gardinene er åpne. Dette er svært energieffektivt og sparer strøm når lyset ikke er på, altså gir det optimale forhold i sommermånedene. Vårt ventilasjonspanel heves og senkes med wiretrekk og har gummipakninger som gir minimalt med varmetap om vinteren. Panelene isolerer fjøset som også gir mindre varmetap og minimerer sjansen for kondens i fjøset. 


Ventilasjonsgardiner

Vi tilbyr tre ulike gardiner som kan fås i ulike farger og kvaliteter, og alle kan automatiseres sammen med klimastyrerne Argos Naturlig og CTI Naturlig. Bruvik Rullegardin og Bruvik Foldegardin er designet for å tilføre frisk luft til dyrene uten at dyrene får skadelig trekk. Disse heves og senkes ved hjelp av wiretrekk, og med et ytre vindtau som standard for vindstøtte (mulighet for andre system). Bruvik «rull-opp» gardin har standardfarge svart og egner seg godt for utvendig blending av vindu. Denne heves og senkes manuelt eller elektrisk ved hjelp av en drivstasjon på skinne og roterende rør. 


Det vi kan tilby er et klimasmart og strømbesparende system for naturlig ventilasjon i kalde driftsbygninger.

Høres dette interessant ut er det bare å ta kontakt, så hjelper vi med å finne en løsning for deg!  


  

     

Har du spørsmål om Naturlig Ventilasjon?

Send oss en melding i skjemaet under og vi vil svare deg så snart som mulig