ARGOS Klimastyringer

Kontaktpersoner

Argos Bravo Touch

Argos Bravo Touch

Brukervennlig klimastyring egnet for de fleste norske fjøs! Modernisert utgave av klassikerne FK2000/Argos Bravo.

Produktinformasjon

Ikonbasert klimastyring med oversiktlig touch-skjerm. Denne kan styre vifter, ventiler, spjeld, kjølig og varme. Nytt på denne i forhold til forgjengeren er at den kan regulere etter CO2, NH3 eller fukt. Den er velegnet for stor- og småfe, og er en lightversjon av Argos Alfa som gir ytterlige muligheter. Reguleringen gir mulighet for reduksjon i ventilasjon på kalde dager, og gir visning av utetemperatur i displayet. Det er også mulig å sette opp kurve for ventilasjon i forhold til dyrenes alder, og det er mulig med viftestans ved lave temperaturer om ønskelig. Klimastyreren inneholder i tillegg en inngang for ekstern alarm og har alarmfunksjoner og alarmrele. 


Leveres i tre utgaver: 
- Argos Bravo Touch 6A WEB: For styring av 1-fase vifter (opptil 6 A) samt 2x0-10V utganger for friskluftsventiler, spjeld eller varme. 
- Argos Bravo Touch 10A WEB: For styring av 1-fase vifter (opptil 10 A) samt 2x0-10 V utganger for friskluftsventiler, spjeld og varme. 
- Argos Bravo Touch SL WEB: For 0-10 styring av vifte (frekvensomformer eller kraftmodul) samt 2x0-10V utganger for friskluftsventiler, spjeld og varme. 


Disse kan kobles opp mot internett og fjernstyres av app, noe som ikke var mulig på de tidligste utgavene av TOUCH. De som kan kobles til internett har et klistremerke på høyre av side av boksen merket "Connect".


Touch feilsøking 10A og 6A.pdf

Touch feilsøking SL.pdf


Last ned brukermanual (PDF)

Har du spørsmål om Argos Bravo Touch?

Send oss en melding i skjemaet under og vi vil svare deg så snart som mulig