Friskluftsinntak

Kontaktpersoner

Optimavent

Optimavent

Optimavent friskluftinntak type BOMV er kjernen i et klimaanlegg hvor luft trekkes ut med en eller flere vifter og friskluften tas inn gjennom en eller flere Optimaventer.

Produktbeskrivelse:

I Optimavent friskluftinntak blandes friskluft og romluft av en blandevifte. Luften fordeles under himlingen og når oppholdssonen for dyrene med optimal hastighet. Dette gir et godt romklima med riktig lufthastighet og jevn temperatur.

Systemet kan brukes som undertrykksanlegg uten innblåsningsvifte eller som nøytraltrykksanlegg med innblåsningsvifte. Blandeviftene skal tilkobles en manuell regulator, gjerne en 5-trinnsregulator STR med innebygget resett av termosikring. Innblåsningsvifter type D leveres med påmontert kabel mot tillegg i pris.

Ulike typer:


Blandevifte type P har stillbare dyser for styring av luftstrømmen og stuping eller stenging av sektorer. Denne typen brukes der det er hindringer for luftstrømmen.Blandevifte type F er konstruer for enkelt renhold. Den kan raskt hengsles ned og rengjøres. Denne typen brukers der det ikke er hindringer for luftstrømmen, og området den skal dekke er relativt kvadratiske.

Last ned installasjonsmanual (PDF)

Har du spørsmål om Optimavent?

Send oss en melding i skjemaet under og vi vil svare deg så snart som mulig