Friskluftsinntak

Kontaktpersoner

Optiflex vegg- og loftsventil

Optiflex vegg- og loftsventil

Optiflex ventiler er et friskluftinntak tilpasset de fleste bygningstyper og ventilasjonsbehov.

Optiflex har fleksible byggemål som kan tilpasses etter behov i høyde, bredde og dybde. Ventilen er sammensatt av en PVC-profil som gir god isolasjon og har glatte overflater for enkelt renhold. De hvite klaffene er fylt med polyuretan for ekstra god isolasjon. Utforming av klaff og hengsling gjør at ventilen gir god temperaturregulering og korrekt trekkfri lufstrøm ved minimum ventilasjon. Hvit klaff kan byttes ut med transparent klaff som slipper inn mer dagslys, uten påvirkning av ultrafiolette stråler. Ventil kan bestilles med lysfelle for fjørfehus.

Leveres med gitter wirehjul, snor og wierklemme. Vindskjerm og luftlederklaff må bestilles som tillegg. Leveres med min. dybde 100 mm. For ventiler med lysfeller leveres de med min. dybde 250mm. 


Optiflex loftventil

Optiflex loftventil kommer i enkel eller dobbel utgave. Kan leveres på spesialmål også. Ventil bør stikke 100-150mm opp over isolasjon for å unngå å dra inn støv og skitt i husdyrrommet. For bruk i svineproduksjon er det ønskelig at luften kastes mot ristene i bingene, ergo enten enkle ventiler langs yttervegg eller doble ventiler over gang.


Loftsventil: Klikk på link for Brukermanual

Veggventil: Klikk på link for InstallasjonsmanualLast ned brukermanual (PDF)

Last ned installasjonsmanual (PDF)

Har du spørsmål om Optiflex vegg- og loftsventil?

Send oss en melding i skjemaet under og vi vil svare deg så snart som mulig