BERGEN Været i bergen

Blande- og sirkulasjonsvifter

Kontaktpersoner

Mixovent

Mixovent

Støysvak luftblander for varmegjenvinning og fjerning av kondens.

Produktbeskrivelse:

MIXOVENT henges opp under tak ca. 0,8 m fra takplan. Viften blåser ned den varmluften som samler seg ved taket og sørger for en jevn temperatur. Dermed kan oppnåes en varme-besparelse i fyringsperioden på opp mot 50%, avhengig av normaltemperatur, takhøyde og rommets totalisolasjon. I sommerhalvåret kan mixovent benyttes for luftsirkulasjon og kjøling.

Mixovent består av en regulerbar propellvifte montert i støyavdempet stålkabinett med sprededyse på utløpssiden. Spredevinkel fra senter er ca. 45°. Luftblanderen leveres i tre modeller: type MOV 45, MOV 50 og MOV 60. Type MOV 45 er beregnet for 4-5 m takhøyder, og type MOV 60 for høyere bygg, opp til 10-12 m takhøyder.

Lydtrykknivået målt 1 m fra utblåsingsdyse er 63 dBA for MOV 60 og 61 dBA for MOV 45 og MOV 50. Motor leveres som 1-fase eller 3-fase for 900 o/min., etter IEC norm og beskyttelse IP 54. Til alle modeller kan leveres automatisk eller manuell hastighetsregulator for justering av luftmengde og kastelengde. Type MOV 60 kan etter ordre leveres med større kapasitet for takhøyder opp til 15 meter.

Last ned målskisse (PDF)

Har du spørsmål om Mixovent?

Send oss en melding i skjemaet under og vi vil svare deg så snart som mulig