BERGEN Været i bergen

Aksialvifter

Kontaktpersoner

Rørvifte type BRV

Rørvifte type BRV

BRV rørvifte er konstruert for montasje i et kanalsystem med tilslutning i ene eller begge ender.

BRV viftene leveres i en "L" versjon med 1-fase regulerbare motorer og en "I" versjon som er en spesielt kraftig dimensjonert "heavy duty" vifte med 3-fase motor. Alle viftene leveres som standard med faste flenser, vifterotor i polypropylen, overflatebehandling er grunning og ett strøk dekkmaling.

BRV I remdrevet – leveres i tillegg med remdeksel og strammeplate for motor. På forespørsel kan viftene leveres med vifterotor i polyamid eller aluminium. Overflatebehandling med epoxymaling-, varmforsinket-, rustfri- eller syrefast utførelse.

Modellutvalg

BRV rørvifte leveres som direktedrevet eller med remdrift. Standard størrelser er fra Ø315 mm til Ø1250 mm, men viften kan produseres i størrelser opp til Ø2000 mm. For hver størrelse leveres flere ulike viftepropeller og motorer slik at ønsket kombinasjon av trykk og kapasitet kan leveres.

Overflatebehandling

BRV rørvifte leveres standard i primet og lakkert utførelse. Etter ordre kan viften leveres overflatebehandlet med varmforsinking, epoxymalt eller produseres i rustfritt stål.

Propeller

Materialkvalitet i viftepropell velges ut fra bruksområde. Som standard leveres BRV rørvifte med propell i polypropylen (PP). Den kan leveres med propell i glassforsterket polyamid (PAG), glassforsterket polypropylen (PPG), aluminium (AL), eller stål for høyere temperaturbelastninger.

Motorer

BRV rørvifte leveres med 3 fase 230/400 V IECnorm motor, 50 Hz, IP 54. Motorer for andre strømarter, 2-hastighetsmotorer, tennsikre motorer, eller skipsmotorer ihh. til DNV forskrifter leveres etter ordre.

Dataprogrammer

J. L. Bruvik har et eget dataprogram for å velge ut viftepropell i forhold til ønsket kapasitet og mottrykk. Dataprogrammet kan også nyttes til å tilpasse propeller og motorer slik at motoreffekten utnyttes best mulig uten fare for overbelastning. Utskrifter fra dataprogrammet med kapasitet-, trykk-, effekt-, lyd- og virkningsgradsdata kan sendes på forspørsel.

Last ned målskisse (PDF)

Har du spørsmål om Rørvifte type BRV?

Send oss en melding i skjemaet under og vi vil svare deg så snart som mulig