Aksialvifter

Kontaktpersoner

Rørvifte type BRV

Rørvifte type BRV

BRV rørvifte er konstruert for montasje i et kanalsystem med tilslutning i ene eller begge ender.

BRV viftene leveres i en "L" versjon med 1-fase regulerbare motorer og en "I" versjon som er en spesielt kraftig dimensjonert "heavy duty" vifte med 3-fase motor. Alle viftene leveres som standard med faste flenser, vifterotor i polypropylen, overflatebehandling er grunning og ett strøk dekkmaling.

BRV I remdrevet – leveres i tillegg med remdeksel og strammeplate for motor. På forespørsel kan viftene leveres med vifterotor i polyamid eller aluminium. Overflatebehandling med epoxymaling, varmforsinket, rustfri eller syrefast utførelse.

Modellutvalg

BRV rørvifte leveres som direktedrevet eller med remdrift. Standard størrelser er fra Ø315 mm til Ø1250 mm, men viften kan produseres i størrelser opp til Ø2000 mm. For hver størrelse leveres flere ulike viftepropeller og motorer slik at ønsket kombinasjon av trykk og kapasitet kan leveres.

Overflatebehandling

BRV rørvifte leveres standard i primet og lakkert utførelse. Etter ordre kan viften leveres overflatebehandlet med varmforsinking, epoxymalt eller produseres i rustfritt stål.

Propeller

Materialkvalitet i viftepropell velges ut fra bruksområde. Som standard leveres BRV rørvifte med propell i polypropylen (PP). Den kan leveres med propell i glassforsterket polyamid (PAG), glassforsterket polypropylen (PPG), aluminium (AL), eller stål for høyere temperaturbelastninger.

Motorer

BRV rørvifte leveres med 3 fase 230/400 V IECnorm motor, 50 Hz, IP 54. Motorer for andre strømarter, 2-hastighetsmotorer, tennsikre motorer, eller skipsmotorer ihh. til DNV forskrifter leveres etter ordre.

Dataprogram

J. L. Bruvik har et eget dataprogram for å velge ut viftepropell i forhold til ønsket kapasitet og mottrykk. Dataprogrammet kan også nyttes til å tilpasse propeller og motorer slik at motoreffekten utnyttes best mulig uten fare for overbelastning. Utskrifter fra dataprogrammet med kapasitet-, trykk-, effekt-, lyd- og virkningsgradsdata kan sendes på forspørsel.

Last ned målskisse (PDF)

Har du spørsmål om Rørvifte type BRV?

Send oss en melding i skjemaet under og vi vil svare deg så snart som mulig